Здається дорослий, хоча ще малий,
По світу чужому тиняєш,
Ти тут непотрібний, і ти не такий.
Ти став чужаком в своїй рідній сім'ї.
Життя все найкраще забрало.
А ти шукаєш притулок на теплій трубі.
Хотів би поїсти та грошей немає,
Куди тобі йти, сім'ї то немає:
Там мати спилася, а батько в тюрмі.
Чи можна так жити в ненормальній сім'ї?
Коробка з-під хліба - домівка твоя,
А люди навколо - це твоя сім'я.
Я сильно так хочу вернутись до мами,
Хоча розумію, що нема куди йти.