І так військові народу присягають
Щоб захищати його
Але що їм робити
Якщо вони впливу не мають
Над тим хто їм накази віддає
Так- так ви все правильно все зрозуміли
Це є президент чиновники і депутати
Адже військові не можуть щось зробити
Бо у їхньому статуті пункт є один
Про таємницю то військову і державну
І навіть якщо закони не для народу
Чи дії протизаконні
То установку їм дають так - так
Тут не важко зрозуміти що таємниця
Так свої брудні справи чиновники провертають
І що лишається військовим
Почнеш захищати народ трибунал
Адже війкову таємницю розкрив трибунал
І лишається далі служити і мовчати
І всі служать уряду депутатам президенту
А народ пісні і вірші складає дій чекає
Але клятва заважає
(Артем ВОЛШЕБНИК)