АДЖЕ ПРО АВГАН РОЗПОВІДАЛИ
Те що я бачив по телевізору про Афганістан,
Де афганці воювали ,так їх назвали .
Адже в тій країні воювали,
Що нам комуністи демонстрували,
Що там анархія
І громадянська війна,
Навіть дітям автомати дають,
І треба той народ примирити.
І терористами називали їх
Адже прості люди "неверные" для них
І за це їх просто вбивали .
А правду за Афганістан я не знаю,
А, може, ті люди незалежні хотіли стати.
У кожного народу є історичні помилки
Та необхідно ,щоб він їх признав.
Росіяни українців також терористами називали
Завжди люди те, що не могли пояснити,
То божеством називали.
От якщо батьки зло чинили ,
То їх люди проклинали.
І за скоєне понесуть відповідальність
То самі батьки або діти .
А силу слова і силу думки ніхто не відміняв.
А Христос по нашій вірі найпершою природу створив--
І святі отці в першу чергу природу повинні захищати.
(Артем ВОЛШЕБНИК )