ХІМІЯ КІНЕЦЬ ПОСТАВИТЬ
Життя це як хімічна реакція
Розумні ставайте безсмертними
І ця також планета стане мертвою
І все і-за нерівності то також
Надіюся і на нові які нашли
То хімія доповзе
Що нічого живого не буде))))
Знищимо цей світ а хімія підкаже
Адже хімічними підприємствами
Нищать все
Отруїмо всю воду
А звідти життя усе пішло
Думаю це відомо всім
А далі реакції і еволюція )
То людина зявилася з бактерії
"І це один вид живої природи"
Але цінності вона не оберігає
Коли корисні копалини добувають
То от земля зменшується а все куди дівається
То от у космос через озонові діри вилітає
Та і люди туди корисні копали відправляють
Гадаю які не треба перераховувати
І нечистотами убивають усе живе
Коли щось з них виготовляють
Ну нічого або стануть виправляться
Або людина сама себе знищить
Є факти що ще один шар атмосфери існував
Але людина знищила його
Для благо свого
І зараз як кажуть пил космічний осідає
Чи це знову брехня може корисні копалини
От на це вплив мають
А саме коли сланець добувають
І земну породу одну на іншу заміняють
(Артем ВОЛШЕБНИИК)