Мамочко, рідна моя, дорога,
Сива голубко, подружко, свята
Щира любов зігріває мене,
Буду весь вік пам"ятати тебе.
Всі настанови, що дала мені -
Беззаперечно згодились в житті.
Усмішка сили додасть і тепла,
А від нещасть захистять ті слова,
Що вимовляєш за нас в молитвах...
Мами ім"я на устах у віках.