Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чому ж не можна закохуватись? Адже Господь створив сім'ю: чоловіка і жінку, наділив їх такими солодкими почуттями, щоб їм було радісно виконати перше Боже благословіння: "Плодіться, розмножуйтесь і наповнюйте землю". Солодкими словами диявол звів Єву. Вона зрадила Адаму і посіяла зраду у всіх майбутніх поколіннях. Вона запалилась цікавістю пізнати те, чого вона не спізнала з своїм чоловіком - посіяла в майбутні покоління позащлюбну хтивість і зраду. Передала той досвід, який набула, Адаму, а він - всім поколінням. На землі панує хтивість, яку стали називати коханням. Люди хочуть чистої любові, але автомобіль не зупиниться ніколи, коли у нього нема гальм, а лиш працює система запалення. Він, неминуче, загине. Палиця з двома кінцями: ти вкрав сьогодні, а в тебе вкрадуть завтра - світ живе в страху і в муках. Я на основі Слова Божого, Біблії, розкрила проблему, про яку в тій чи іншій мірі говорять поети всіх часів і народів. Я не прагну нікого осуджувати, але кличу пізнати правду, щоб уникнути того болю, якого можна уникнути. Господь сказав: "Я прийшов для того, щоб ваша радість була повна". Отже, Він не прагне осудити, а хоче помилувати і зробити щасливими всіх."Кожна май свого мужа, а муж - свою дружину", любіться і будьте щасливі. Нехай вас благословить Господь справжнім щастям у вірності, радості на все життя.