ЧИНОВНИКИ ЗДУРІЛИ
Президент депутати здуріли
Військові заводи в сертифікатах
А точніше військові забовязання
От то продавати стали
Цього ми ще не мали
Ну хто держава в державі
Але звідти можна вилетіти
І ці сертифікати перетворяться
У МАЙБУТНІ КОМЮТЕРНІ ІГРИ
І тепер ми військові сертифікати повикупляємо
Нагадаю це тільки Українці право мають
Ми тепер ядерну зброю маємо
І звісно що не тільки
Тепер ми з вами поговоримо
Ми купимо ці сертифікати
І тепер ви нас не зможете
То надурити заслати або посадити
Я можу почати як ви нас дурили
Звісно початок був куркулі
Потім радянські сертифікати
Потім карбованці
Хтось і в гривнях купляв мав
А може і досі має
Але військових ми не мали
Ви нам продали тепер начувайтесь
Виплати держава має припинити адже гри ще немає
(Артем ВОЛШЕБНИК)