ВІЙСЬКОВИЙ СТАН СТАН ЧИ НАЦІОНАЛІЗАЦІЯ
Довго думав чи цей вірш писати
Адже в армії я не служив
І тих законів я то не знаю
Але засудити рядових чи офіцерів
То це абсурд а от головнокомандуючих
Мені здається що якраз
Військове положення необхідно вести
Помилки інших дектаторів врахувати
Щоб виних жорстоко покорати
Адже держава людей то обдурила
Коли ті сертифікати у них купляли
А потім олігархи коли підлим обманом
То у людей це викупляли
Деяких превселюдно лякали
Деяких навіть вбивали
І зараз ходять і хизуються що мають
Усе забрати то якось право не маєм
А от залишити всього десять відсотків їм
Справедливо буде адже стільки належало їм
Кожне підприємство провспілку мало
Яка за діяльностю підприємства спостерігала
І всі будь які викиди контролювала
І от тепер треба державі те повернути
А хто сам працював то лишити 30 процентів
В Англії важе давно такі закони діють
Щоб зарплати пенсії підняти
І коли прийде час знову такий план
От то для своєї країни прийняти
Зброю Україна продемонструвала
Що росіяни війну починаєм?
Але простий люд найбільш построждає
І скоріше за все як завжди
То Українців найбільш повмерає
Я гадаю що у Криму мосового ураження
То зброї не було його так би просто не відали
А якщо не почати війну то це рабами стати
Або в інтернеті це бидлом називають
Та і не секрет що більшість росіян завжди
То нас так важали Але хто союзником
То України насправді у війні стане
Ми побачим якщо не зупинити
От пародію на Гітлера під назвою ПУТІН
(Артем ВОЛШЕБНИК)