Я був закоханий в ті дні,
Я був закоханий в ті ночі.
Ми були юні, молоді,
І посмішка, кидалась в очі…
В ті дні, для нас, падав сивий дощ,
Небо, було в хмари, вбране.
Ми, пили щастя, із пригорщ,
І небо було, нам, кохане…
Та, барвиста панянка, Осінь,
В гості заходила, до нас.
Щем, ховався в її волосі,
Їй теж, свій слід, залишив час…