Пробач мене за те що відпустила,
Пробач що я не вберегла...
Забудь мене, мій голос, мої очі
Й моє ім́я, що зігрівало душу в зимну ніч.
Ти зрозумій - я вибору не мала
Повинна вже іти в далекий край.
Ти ж не сумуй, а буть щасливий
Нехай кохання буде повсяк час в тобі.
Ти ж зрозумій - я тьма, ти ж - світло,
З тобою різні ми неначе день і ніч...
Я маю йти, забувши твої руки
Та знай - любила я тебе завжди...
Прощай! І не шукай мене ніколи...
Я втратила усе, але знайшла любов.
Прощай, щасливого кінця не буде
В нас різні долі, хоча фінал один.