Раїсі Оріховській
Запросив Руслан Раїсу
Пійти у кіно.
Хоч він гей, але не лисий,
Грає в доміно.
- В квитках, - каже, - місця ззаду!
Поцілуєш там!
А Раїса вже не рада -
Йому в пику трям!
Розчарована, ніяка:
- Трясця твою мать!
Щоб знав, задні місця всякі
Не буду цілувать!
Зак. 07.01.2015 р.