Любила тебе,як нікого і ще не любила,
Не питайте мене,що з того вийшло.
Сльози з’явилися,в обмін на крила.
Замість обіймів-холодний ніж в спину.
Так щиро кохала,навіть зіркам про це я сказала,
Вони ж розсміялись сказали «Дурненька..»,
«Він тебе давно не кохає,хіба ж ти не знала?»
Їх вже не слухала,ігнорувала.
Кому ж тоді я казала »кохаю»?
Тому хто тихо ненавидить,
Той хто змушував плакати,
Щоб було чим побавитись.
«Чому ж швидше мені не сказали?»,
Мовчали,ті кому довіряла.
«Ми ж тебе попереджали..»
Сказали зірки,що на небі звисали.
Любила постійно,усе пробачала,
Не знаючи,що на мене чекає,
Казала «люблю»,хто вже тихо вбиває,
Краще б ніколи його не знала.2013