Бухгалтеру-прибиральниці (чи прибиральниці-бухгалтеру)
однієї з охоронних фірм Полтави Ірині Шапочка.
Вчитель повернувсь зі школи
Та й каже дружині:
— Зустрів двірника Миколу.
Прикинь, Валентино!
Мовить, зі всіма жінками
Нашого кварталу
Переспав він до нестями,
Та йому замало. —
Тут він підірвавсь з дивану
До жінки своєї. —
Уяви, моя кохана,
Окрім однієї!
Презирливо Валентина,
Граючись намистом:
— А, це та дурна Ірина
З третього під’їзду!
Зак. 01.06.2015 р.