Життя - це є гра,
Треба просто гарно грати,
Щоб всіх до себе прив`язати.
Адже ми всі по-своєму "круті",
Хтось показує себе в роботі,
Хтось на сцені, а хтось на курорті,
Хтось на джипі, а хтось на запорожці,
Хтось в телевізорі, а хтось поза екраном.
В кожного свої недоліки,
І щось хороше є.
Той любить когось, а той зневажає його.
Хтось досягнув висот,
Не доклавши сил до цього.
Адже в кожного своя фортуна,
І в кожного різна вона.
Комусь легко щось вдається, а комусь не дуже.
Той отримує все відразу, а хтось поступово,
Роблячи все заради цього.
Ось так і життя минає.
Кожному ми доказуємо, що варті кращого,
І йдемо до цього,
Ні на що не зважаючи,
З головою високо піднятою!