Силует на високих підборах,
Модна сукня, яскраве намисто -
Йде дівчина, мов крапля прозора,
На нічну дискотеку у місто.
Стрівши подругу, палко зрадіє:
Хай розпутна, та вдвох цікавіше.
Вперше їй відказать не посміє -
Стане в грудях від трунку тепліше.
В розпал ненатуральних емоцій
Тіло вчує негадану втому...
Зникне подруга, з'являться хлопці
Проводжати охоче додому...
Силует на несправних підборах,
Плями бруду на сукні й намисті...
А була...як дитина учора -
Боязлива, солодка і чиста...
(01.03.2010.№137)