Нові повороти,
Стукіт серця - пришвидшення відчуття життя.
Ми тримаємось за руки – вона простилає навколо нові відповіді.
Жити і бачити життя з яскравими очима.
Розкривати тюльпани, розгадувати загадки.
Сумувати, радіти, думати чому, дякувати чому.
Не спати вночі,
Трепеще серце у грудях .
Подих життя, легкий переляк у повітрі.
Намагатися зловити вдачу,
Досягати працею.
Розкривати нові поклики життя.
Навчатися, сумувати.
Згадувати,забути.
Зневіритись, повірити.
Відчувати подих дикої ночі на шкірі .
Знати, що казати, ховатись від незнайомих поглядів.
Горіти.
Розкриватись.
Вірити.
Відчувати.
Отримувати.
Віддавати.
Відчувати.
Вірити.
Година,дві,життя.
Крила вогню.
Очі.
Життя.