Я хочу спитати тебе
Про що
Що можна спати
З головою вкрившись ковдрою
Серед розгардіяжу
На другому поверсі
Двоярусного ліжка
В твоєму гуртожитку
Де навпроти поліклініка
І стихійний ринок
Спати й горнутися до твоїх плечей
Цілувати твої руки
Вище ліктів
І бачити сни
Не завжди кольорові
І з хеппі ендом
Ділитися однією подушкою
Чи вимагати більше ковдри
Розкривати ноги
І сапати ротом холодне повітря
З вікна
Намацувати уві сні твій мобільний
Під матрацом, біля подушки
Вмикати/вимикати будильник
Ставити новий на 5 хвилин пізніше
І чекати нового ранку
Чи радше нового дня
Щоби знову побути наодинці