Краплі дощу залопотіли,
Упали важко на асфальт.
Його чекали, так хотіли...
Через хвилину знявся шквал.
Зашелестів у спраглім листі,
Потоком лив по стовбурах.
І раптом стих, разки намиста
В рядки повісив на гілках.
Земля потріскана, вся в жилах.
Напитись так і не вдалось.
Дощем обмежена в наділах,
А як хотіла, як ждалось!
Далеко десь загуркотіло,
Відлуння річкою спливло.
Чи раз, чи два замиголіло...
Ось від дощу всього й було..
А на вікні лиш крапель пара,
Сльозою гіркоти пливли.
А вітер ніс кудись знов хмари,
Що зникли десь у сірій млі.
Справжня краса!!!
Того вечора справді дощ пройшов не великий,але вітруган був страшенний,думали криші знесе.
Дякую за задоволення.
Успіхів Вам і гарного настрою!
Доброго ранку, Людочко.. Рада тебе бачити...У нас дощ був двічі за весну: один був півхвилини, другий, 1о хвилин.. ОСь і все.. Все сохне, пропадає, на жаль..