"Театр життя""
Маленький світ і декілька люстерок
Дарує нам життя із своїх майстеронь
Мотузки і ляльки-ось складова театру
В чарівнім вимірі,де казка завжди правда.
Всі ролі взято, до вистави!!!
Глядач –актор тонка межа
Хто паж,хто раб, а хто іуда
Мі всі постанем перед судом.
Йде дійство, затаїв дихання
Куліси змінюють вбрання.
Слова лунають в сподіванні
Що маски грають в оправдання.
Але, нажалаль, а може ні
Так створен світ, із давніх літ,
Щоб ствердитись ми граєм ролі,
І водночас сховати болі....