Зростала у чужім краю,
Серед чужої мови,
Та не згубила в тім "раю"
Ти рідної основи.
Відкрив твій батько зілля чар,
Якого ти вдихнула,
І мову рідну,пісні дар
До серця пригорнула.
Співала про країну ту,
Що снилася ночами,
Про Україну золоту
І дорогу,як мама.
Твої пісні були для нас
Як та фата моргана,
Та вірили, настане час
І ти прийдеш бажана.
Засядеш при столі рідні,
Заглянеш нам у очі
І попливуть твої пісні
Чарівні,і пророчі.
Тепер ти з нами назавжди
У Лісках**,в Україні,
Ми п"єм пісень твоїх води
Багатство і чарівність.
Лунає голос ніжний твій,
Душа і серце плаче,
Та гордимось,що дух святий
Живе,не вмер одначе.
Співай,буди духовність в нас,
Очищуй наші душі,
Щоб чар жертовності не згас,
Щоб ми ставали дужчі!
Квітка*- Квітка Цісик всесвітньовідома американська і українська співачка.
Ліски**-Ліски село Коломийського району,в якому народився Володимир Цісик-батько Квітки,в цьому селі відбувається літературно-мистецький фестиваль імені Квітки Цісик,заснований поетом Ярославом Ясінським.
29.08.2016р.