День святого Воскресіння –
Це і віра, і любов,
І смирення, і терпіння,
І Свята Ісуса кров…
Ще сьогодні визволяє
Кожну душу від гріха.
Лиш прийди, Він так чекає,
Й воскресить Його рука.
Він і душу полікує,
Й понесе усі гріхи.
За тобою Він сумує,
Чом не хочеш ти прийти?
З Ним воскреснеш ти навіки,
Смерть тобі вже нестрашна.
З Ним ти станеш зовсім іншим,
Мила неба сторона.
День Святого Воскресіння –
Найвеличніше зі свят,
Бо у Тому все спасіння
Хто воскрес, Хто був розп'ят.
Тож цінуйте і шануйте
Не наїдки, не пиття,
А скоріш своє віддайте
Для Ісуса ви життя.
В Нім живіть і величайте,
Лиш Спасителя свого,
Дарма часу не втрачайте –
Не повернете його!