Люта пристрасть
-
В житті я маю пристрасть дуже люту.
Роблю я так і ще мої сини.
Ми влітку покупаємо валюту,
А потім продаємо восени.
Ретельно ми слідкуємо за курсом.
Чекаєм інформацію з торгів
І як підскоче швидко їдем бусом
Здавати, щоб прибуток не згорів.
Оце я вам скажу великій бізнес,
Коли стрибає в максимум маржа.
Я півкіло із банку гривень виніс -
Достатньо для придбання гаража.
Ці гроші нам змінили сірий побут.
Ніхто не дасть дружині справжній вік ,
Бо вдома замість неї паше робот,
А ми десь на Канарах цілий рік.