Я вільна і крилата,
Несу у серці світло,
Я без грошей багата,
Любов'ю обігріта.
Живу і вам співаю,
І під дощем танцюю,
По вулиці стрибаю,
Сміються з мене люди.
Пр.
Прийшли у світ багатими:
Із посмішкою щирою,
В душі - із діамантами:
Добром, любов'ю, вірою.
Зустріньте день сміливими,
Летіть у даль крилатими,
Крокуйте всі щасливими,
Нехай й дивакуватими.
Сюжет на кіноплівці
Писали різні люди.
Присяду на бруківці,
Всю ніч співати буду.
Я кожну мить ціную,
І душу відкриваю,
Я кожен день цілую,
Я кожен день кохаю.
Хай пісня вас зігріє,
Серця єднає словом,
І смуток ваш розвіє,
Хоча би тимчасово.
Метеликів лапаю,
Країнами мандрую,
І пісню вам співаю,
Тепло душі дарую!
***