Сміявся Заєць: - Ха-ха-ха! Сміявся Заєць з Їжака.
Колючий,- каже,- ти такий! Весь у голках. Ото смішний!
Ха-ха! Ха-ха... Ха-ха! Ха-ха...- сміявся Заєць з Їжака.
Короткі ноги,- каже, маєш.- Як же від Вовка ти тікаєш?
А тут і Вовк... Їжак - в клубок! А Заєць... Заєць так
тікав, що хмиз під лапами тріщав.
Коли вернувсь до Їжака, вже не було того ''Ха- ха..."
Від Вовка ледве він утік. Наука буде хай для всіх.
Ч У Д О В О,Надійко! Ха-ха,сміявся заєць з їжака, а з нас сміється влада, мабуть так нам і треба, що ми стали,як недотепи,не можем себе захистити, в набати давно треба бити...