Озовись до мене голосом лелеки,
Подаруй мені кохання і тепло.
Прилети до мене мрією з далека,
Щоби суму в нашім серці не було.
Щоби зорі з неба падали в долоні
І щоб місяць посміхався нам згори.
Мій коханий я давно в твоїм полоні,
Ще із нашої юнацької пори.
Пригорнись до мене теплим вітром в полі,
Подаруй букет ромашок запашних.
Відійдуть усі печалі і всі болі,
Бо моє кохання у роках твоїх.
Я скажу коханий, що тебе кохаю,
Що гублюся в мріях і очах отих.
І летить весела пісня понад краєм,
Де гуляє вітер в пшеницях густих...
Озовись до мене голосом лелеки,
Подаруй мені кохання і тепло.
Підросли коханий в лісі вже смереки,
А минуле наше ріками спливло...