Українців багато
Ми єсть народ, «…якого правди сила
Ніким звойована ще не була».
Ми, українці, любим жить красиво,
Щоб наша слава у віках жила.
Нас так багато, що нас не подолати,
Які б не були сильні вороги,
Бо в нас єдина Україна-мати,
Ми – її славні доньки і сини.
Так, ми народ, і в цьому наша сила,
Ми разом всі – одна сім’я.
Давайте ж дружно і щосили
Покажем світу своє «Я».
Відкинемо убік всі наші чвари,
Об’єднує ж людей лише добро.
Допоки не згустилися ще хмари,
Пора посіять мудрості зерно.
2005 р.
http://music.i.ua/player/9479871/114432/4540408/