Себе щасливим можеш ти назвати?
Або сказати, що воно таке?
Ніхто мені не може розказати,
Для кожного це слово щось своє.
Для когось щастя - розкіш і багатство,
Комусь - увага тисячі жінок,
Або себе віддати у мистецтво...
Для мене ж - серед ночі твій дзвінок.
І тільки твій тихенький голос чути,
Ти наче поряд, десь там в темноті.
Так хочу я з тобою поряд бути,
Щоб ти не залишалась в самоті.
Мені розкажеш як тобі погано,
Тебе нервують друзі і батьки,
І що тобі вставати завтра рано...
А я складаю ті слова в рядки.
І зразу забуваю всі проблеми,
Всю біль, яку приносила мені,
Бо зовсім не важливо з ким і де ми,
Як голос твій лунає в голові.
А потім тихо скажеш "На добраніч,
Ти вибач, що відволікла від сну".
І хоч то вже давним-давно за північ,
Тепер, мабуть, не скоро вже засну.
18.07.19