Крок уперед
Ти робиш, не
Усвідомлюєш його
Значення ти взагалі -
Але все ж його робиш ти.
Крок уперед
Ти робиш, взагалі
Не бажаючи зближення,
А тільки лиш щось
Запитати жага.
Крок уперед
Ти робиш, не
Міркуючи ніколи про
Зближення, зокрема
Про те, чи знаєш мене.
Крок уперед
Ти робиш, не
Замислюючись про слово -
"Кохання" чи "близькість",
Всього-навсього мимо проходячи.
Крок уперед
Ти робиш, мене
Ти не кличеш
Ніколи, а тільки сьогодні -
Побачивши.
Крок уперед
Ти робиш, до мене -
Чи більше до нікого?
Чекати я маю?
А ти - це зробила.