Я любив дуже сильно свій велик
Що мені він дістався від батька
Я тебе ним возив у генделик
І дальше закручував гайки
Я катав тебе часто на рамі
І багажник твій теж я катав
Ти читала мені Муракамі
Я кивав ніби все понімав
І здавалося світ ввесь для нас
Та вмішався той ...
інший хлопак
У нього вишньова девятка
І шостий, здається айфон
"Садись, покатаю малишка"
І ти сіла до нього в салон
Я зі злості розгепав свій велик
До сусіда закинув руля
Вже на двох я зайшов у генделик
І побив там отого хруня
Оказалось то син депутата
До бабусі приїхав у гості
Заслонила лють мені очі
Я зламав йому черепа кості
Тож тепер я потрапив за грати
Другий місяць сиджу у тюрмі
Хлопці, не вірте дівчатам
Вірте мамі, собі і судді