Ти була закоханою у життя,молодою
Немов пелюстка розкритої троянди
Ти хотіла бачити найкраще у світі
Шукаєш любов навколо,але не знаходиш
Бо вона справжньою буває дуже рідко
І я кажу тобі,лиш ти мене послухай
Почуй мене...
Не придумуй собі кохання,
якого немає
Не придумуй,усе це зайве,
любов - не зникає
Не придумуй собі кохання -
якщо вже немає
Не придумуй,якщо немає -
ніколи й не було
У житті потрібно завжди робити вибір
Обирати,що далі і шукати собі місце
Що ж ти хочеш натомість - загубити
себе чи віднайти?
Любов - не на словах,вона завжди у діях
Якщо потрібна ти йому - ти це побачиш
Будеш щаслива ти,він завжди буде поруч
Але якщо цього немає...