Розкажи мені, небо про безвік.
Розкажіть мені, ріки, про плинність.
Розкажіть мені, трави, про вічність.
Ви спроможні її осягнути?
Бути нам, а чи, може, не бути?
Якщо бути - навіщо, скажіть?
Про любов розкажіть мені, квіти.
Але хто мені скаже про сутність,
Про м'які споришеві дороги
До ріки, до лілеї, до Бога?
Розкажіть мені, люди, про мить.
Питань стільки, що на весь Клуб вистачить!
Є загальна відповідь: "Ищите да обрящете".Точніше не відповідь, а тільки пунктир вектора напрямку їх пошуку.
Думаю, що існують прості відповіді на всі складні питання. Наприклад: що таке нескінченність? Як пояснити без інтегралів і лежачої вісімки?
Звернемось до народної мудрості - старого анекдоту. Чоловік запитав дружину: скільки пар взуття їй потрібно для повного щастя?
-На одну пару більше ніж у мене є.
.........................................
Льорд відповів на коментар Г. Орел, 06.06.2020 - 12:12