Коли б зірвати оболонку з плоті,
Руками проникаючи у суть,
Повимикати надлишки в болоті –
Рівніше б стати на чистішу путь !
Програми в нас закладені з дитинства –
Від плоті відривалась знову плоть !
Комусь здавалось щастям материнство,
Для когось це була лише оброть.
Когось вона тримала на припоні,
А хтось тяг віз, що не позаздрить кінь.
Хтось мляво грів тілеса на осонні,
Хтось торував дороги поколінь.
Змінити б все ! І пролитії сльози
Ділити б чесно серед рівних тіл !
Коли б я міг, то час би заморозив
І серце чесно б розділив навпіл !
24.06.2020р