Раз у рік буває свято,
Коли всі, і мама й тато,
Взявши кошики у руки,
Уночі ідуть на звуки.
Ті, що з величчю у храмі,
Надихають молитвами,
Православних всіх мирян,
Та свідомих громадян.
Мирно йдуть вони до церкви,
Відчиняють мов консерви,
Кошики з смачним добром,
Запалив свічки рядком.
Свічки ті вогнем мигають,
Світлом мир охороняють,
Щоб не було людям горя,
А лише зі щастя море.
У ту ніч, кому не спиться,
Хто водою окропиться,
Буде Господом помазан,
Від гріхів буде відмазан.
Це Велике свято - Пасха,
Коли є на яйцях краска,
Ну а в кошику ковбаска,
І смачна, духмяна паска.
Цього дня усі добріші,
Забіяки наче миші.
Буде гріх, якщо цим святом,
Говорити благим матом.
Кожен хто шанує свято,
Любить маму, цінить тата,
Для людей і для небес,
Говоріть: Христос Воскрес!