Чи під сонцем пекучим.
Чи у метелицю щипучу.
Ходячи снігом рипучим.
Вдихаючи весну квітучу.
Завжди живи на радість
Тим-хто радіє твоїй появі!
Та посміхайся тим на зло
Чи її серця давно трухляві.
Відчуй себе щасливим тоді
Як веселишся щастю чужому!
У душі ми завжди молоді-
Коли є з ким і для кого...
Сказати привіт, обійнявши
Рідну маму,подругу,сестру,
Брата,друга...Пообіцявши,
Що завжди їх сльозу я утру.
Просто живи усім на втіху
Коли болить чи навпаки.
Нехай серця будуть відкриті,
Бо невідомо нам ще скільки...