Весь світ поділився на біле і чорне,
на різні кордони - добра і зла...
Народ український за волю в червоне -
і в кожне серце прийшла ця війна.
І розум не в силах все це, осягнути,
цинізм, божевілля і маячня.
Росія хотіла нас всіх розіпнути,
"велІкІй могучІй"...
Все є брехня!
Але наше серце завжди - Україна!
Ми віримо в Господа в милість його,
він вибрав народ наш, боротися з звірем,
ми всі християни поборемо зло!
І Бог нам у поміч, все зло побороти,
зірвати кайдани брехні і вогня,
і вигнати нечість всю цю і мерзоту!
Щоб наша земля зацвіла і жила!
Щоб діти , як квіти, росли і сміялись,
і Бог був завжди у серцях та душі.
Христа і країну свою прославляли,
і за перемогу писали вірші!!!!!