Щоб не говорили, що бездоказово
Я тут набираю на кревних Кобзона
І їх звинувачую у геноциді,
То ось вам ще докази ілюстративні:
Своїх, що в Одесі, вони не чіпають –
У себе під носом не точно стріляють,
А на залізниці далеко в Карпатах
Стріляють точнісінько у трансформатор,
І в тій же Одесі, євреям на втіху,
Ракету в клозет запустили для сміху…
Мені цікавіша картина з "Азовом",
Мальована їхнім і нашим масоном:
– Там пекло… чеченці… не розблокувати!..
і раптом вивозять їх… наші солдати?!..
То що тут не ясно і що тут казати
Про цю просіонську мазню "делікатну"?..
Вони між собою лиш грáють у чвари,
А гоям влаштовують спрáвжні кошмари…