Там...
Десь там Кра́сна за гора́ми,
Давно в ній босими ногами
Бігали прадіди й батьки,
Століття йшли, пливли роки,
Бескиди небо підпирали,
ПотІчки Віслок зустрічали,
Співали літом солов'ї,
Щедро давали мед рої...
Прекрасна, КРАСНА тут місцина,
Пагорби, балки - так долина,
Ліси, гаї, тихі поля...
Багата, щедра тут земля.
Морем колишуться жита́,
Над ними жайвір проліта,
Що з голубої висоти
Оспівує земні плоди,
Всевишнім даній благодаті,
Щоб люди тут були багаті
Душею, тілом і думками,
Щоби не старілись роками,
А споживали ті дари,
Які даються всім згори.
Чи зупинився час, чи ні,
Чи може мариться мені?
Та чую їхні голоси
І дзвін розбитої роси,
Коли біжать в росисті ранки
Стрічати Сонце... І світанки
Дарують в променях життя.
Було... Пройшло без вороття...
Та залишилися ті гори,
Милують око всім простори
В кровІ тече цих місць вода,
Росте смерека молода...
02.07.2020 р.