Слід
московитів ?..
очевидно
літак
еліти
наших
сусідів
"ь"
кінцево
атакувала !..
компромат
аварії
трактувала
абстрактно -
"сильный
туман-
риски
обязательные..." -
фікція
авіатерористів.
10 квітня 2010 року близько 10 години ранку польське президентське повітряне судно ТУ - 154М з бортовим номером 101, котре летіло із Варшави до меморіального кладовища жертв сталінських тоталітарних репресій, що знаходиться поблизу російського смоленська(в роки Другої Світової війни тут було розстріляно енкаведистами більше чотирьох тисяч польських військових), зазнало аварії, внаслідок чого усі 96 пасажирів загинули : увесь тодішній уряд Польщі, політично-військова еліта цієї країни.
Як показало розслідування польських та британських відповідних спецслужб у лівому крилі літака спрацювала вибухівка з потужним детонатором, котра й стала головним чинником авіакатастрофи.
Сам літак був виготовлений 29 червня1990 року ще в срср , а плановий технічний ремонт проходив вже у путінській росії (м.самара, завод "авіакор") 2006 року.
Московити мають власну версію резонансної трагедії, мовляв, сильний туман не дав змоги нормально приземлитися літаку, і той врізався в березу. Хоча по інших даних, інші судна в цій смузі у цей час здійснювали польоти без жодних проблем.
У липні 2014 року, окупувавши частину Донбасу, східні варвари здійснили ще одну масштабну диверсію в авіапросторі, знищивши пасажирський літак Boing 777 малазійських авіаліній, що прямував звичним курсом згідно розкладу. Тоді загинуло майже 300 людей.
Вічна пам'ять полеглим...і смерть російським терористам !