подейкують
що біля протилежного берега
кола які розходяться на воді
позначають собою
рівні гучності звуку
на рибних вечірках
подейкують
що на протилежному березі
поглядом можна розітнути
шво обрію
яким небо і ріка зрослися
мов сіамські близнята
ходять чутки
що на протилежному березі
сонце з дівочого ока
сльозу висушує
таку потайну і чисту
що як нею землю зросити
то виросте квітка
яка лише раз розквітатиме
та й те — як усі відвернуться
але як потрапити
на протилежний берег
коли завше є протилежний
до того на якому стоїш
18.10.21