Я захищаю свою Україну!
І батька, і мати, доньку і сина,
хатину, калину, стежину, дитину,
свою незалежність, свою Батьківщину.
Я закликаю усіх вас до миру,
бо вже голова українськая сива
від "руського миру", він біситься з жиру,
свою "ізригає імперськую силу".
І зло породили, щоб нас убивати,
свідомо брехати, і підло брехати!
Історію знищити і керувати,
хотіли країну мою розіп'яти...
Я захищаю свою Україну!
Свою вишиванку, свою солов'їну.
Настала для нас історична година,
де мати-земля болем всім голосила:
"Змагання із часом і смертю повстало,
О діти мої, захистіть!" - прошептала.
"Мої відчайдушні, незламні і мужні,
непереможні, спроможні і дружні!
Мої ЗСУ, ВАЛЕРІЙ ЗАЛУЖНИЙ!
МОЇ УКРАЇНЦІ, ВПЕРЕД І ПОТУЖНО!"