сльози заходять до ока неначе до церкви
лівого й правого ока — мов різних конфесій
кілька дощів і зумієш — клянуся на плесі —
переростати а не заливатися з верхом
ластівка з куксами крил понад берегом стиха
ходить по линвах проміння — отак і навчиться
шириться тінь від падіння немовби зіниця
небо проходить крізь тебе — ти чуєш це? — дихай
витруси з вітру метелика — не золотого
для кишенькового світельця родом з долоні
щось ще пектиме — як сіль на губах соломонів
тільки про це — або добре або вже нічого
22.04.23