У зеленому саду,
Поміж лісом та рікою,
Видно хатку чепурну,
Із криничкою малою.
Там,мабуть,у давнину,
Обіймав козак дівчину,
А цвіт яблуні в саду,
Об'єднав міцну родину.
Подих вітру,спів птахів,
У Дністрі хтось ловить рибку,
На ослінчик дід присів,
Баба рве в городі ріпку.
У далекому селі,
Час стає не на хвилину,
Забуваєш там про все,
Мить фіксуєш на світлину.
Поринаймо час від часу,
В українську дивину,
Маєм ми таку прикрасу,
Рідну землю чарівну.