🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
З НАРОДИНАМИ
Роки невпинні і підступні,
Летять, мов в вирій журавлі...
Що йдуть=
Хай будуть непідкупні
Без перешкод
І без жалів.
Хай кінь життя
Несе й не пада,
А подих буде
В чистоті,
Сердечні справи-
Серенади.
У правді жийте й простоті.
Сімейні радості
Примножте,
Дітей своїх благословіть,
Своє Минуле
Не тривожте,=
Воно злетіло в верховіть.
Хай мрії ваші
Будуть світлі,
Здійсненні,в
Праці і сім'ї.
Чуття- красиві
І розквітлі,
Співають в душах
Солов'ї.
Щоб вас ніхто в житті не гнОбив,
Не гнув ваш торс
Аж до землі
Щоби усе вам
Довподоби
Пребудьте в світлі,
Не в імлі.
Щоби життєвий тонус кріпнув,
Могли мети ви досягти-
Зір був хороший
І не сліпнув,
Щоб вміли до мети дійти.
Щоб мир був "в",
Також і ззовні,
Сирен вночі не чутен гул,
Щоб міхи щастя
Були повні,
Не захопив вас Везельвул...
Міцнійте з часом
І надовго,
Хай кріпне
Вся ваша сім'я!
Будьте щасливі
Довго-довго.
Вітаю й зичу
Вам це я.
18.09.23
🤹♀️ В.Мала
🌹🌹🌹🎁🎉🎂