Допоки: нападати – не припинить
Загарбницька Росія повсякчас, -
Та – нищить незалежність України, -
Перемогти Москву – мета для нас.
Боротися за власне виживання,
Колаборантів, ворогів – зігнать,
На захист Батьківщини існування,
В боях, в тилах – ми будем працювать.
Щоб в світі всі, нарешті, - зрозуміли:
За переможний, справедливий мир
Воюють Українські Збройні Сили,
За – Європейський наш орієнтир.
Щоб: тероризму світова потвора
Запанувати світом – не змогла, -
Свободу від російського терору, -
Держава наша боронить пішла.
Нема нікому спокою – допоки:
Загарбництво – не зникне в небуття,
Терор – поширюється на всі боки,
До кожної країни у життя.