Вогниками бавиться ялинка,
Тепло їй та затишно в тилу...
Свічечкі окопні, чай, й "Мівінка",
Хлопців гріють десь на передку...
Весело підморгують гірлянди,
Страви вже чекають на столах...
Мріють прокидатись без команди
Хлопці десь в окопах уві снах...
Платтячко веселе, ще й підбори,
Шарфік личив щоб до оченят...
Модні манікюри об затвори
Десь відшліфувались у дівчат...
Хтось похмурий, що в святкові дати
Треба працювати дні підряд...
Хтось останню сотню до зарплати
Знову "перепостив" на донат...
23.12.23