Хай іде у кропиву, -
Хто сповідує Москву,
Україні – шкодити береться,
Напад з рук хай - не зійде,
Кара за війну знайде,
Московит – навіки проклянеться!
Пір’я в роті щоб зросло!
Дусту в рота їм кіло!
Мордами щоб – просо змолотили!
А в печінку – сто чортів!
В пекло бісових синів!
Щоб бодай русню – чорти вхопили!
Щоб: кремлівських – грім побив,
Чорт в роти – смоли їм влив,
Тіпуном в язик – рашист вдавився!
Військо – Настею знесло,
Клином – все кремлю було,
Батька кров’ю щоб свого напився!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)