Та досить вам брехати про шоа,
Народ німецький "вішати на реях",
Бо фюрер-кат – внук Ротшільда-єврея,
Як і геносе – "права партрука",
Був родом з українських халамеїв.
Хоча й про німців теж є ряд питань...
Таке розумне стало дике плем'я,
І дойч його і ідиш ваш даремний,
Вподібнює не тільки гаркота,
А і загарбницький акцент тотемний.
...Одне з колін, що зникло без сліда,
Шукаєте ви досі надаремно, –
Воно розсіялось в те плем'я древнє...
То ж "дякуйте" за мор своїм вождям,
Які зривають куш за це шалений.