Не лякай мене довгим мовчанням,
Не впускай в мою долю страхи,
Не карай моє серце питанням -
А сьогодні, мій любий, де ти?
Не давай моїм сумнівам волю,
Чи зійдуться ще наші шляхи,
Ти не стримаєш душу в покої
Доки дрони, мов в небі птахи.
Не тримай телефон на беззвучці,
Не спіши щойно ранок у бій,
Обіцяй, як скоріш повернуться,
Бо ще стільки на двох у нас мрій!
28.02.24
Всім захисникам та захисницям присвячую: братам,сестрам, коханим, чоловікам, дружинам, батькам, матерям.