oreol, 08.02.2024 - 20:08
Олімпіада в Сочі перш за все це гроші, кошти та реалізація проекту "Небесний Єрусалим", а все інше то як завжди,нічого нового. Закулісні володарі світу ж надали Росії карт-бланш на неї, на чемпіонат світу з футболу випадково? Карт-бланш на війну в Україні вони теж же віддали, Раша напала з їх згоди і поштовху, вони нам заборонили навіть думати обстрілювати російські міста, це не війна ніяка в такому разі і пора це всім усвідомити, нам диктують умови гри за їх сценарієм, ми лише найманці не більше і заручники. Терористи нас зробили заручниками, простий народ, армію - найманцями, тому і утримують, іде колоніальна війна.