Твої тут сльози недоречні
Як і не чути в Пеклі Вітра спів.
Розстрілюють гармати вечір
І від свинцю Світанок посивів.
Не знай Журби, Мала, то зайве,
Цінуй Кохання , що іще живе.
Поміж Світів на переправі
Стою, а Вічність лебедем пливе.
Крокує Час без перестанку,
Та в Забутті герої не живуть.
Нехай повзуть ворожі танки,
Ми їм покажемо, де п'ятий кут.
Вдихай Життя на повні груди
І по стежині Мудрості іди,
А Перемога , звісно, буде,
Настане "Завтра" в Щасті назавжди!